59ad4e_ff4e7939e589407e8efa0b567678979b~mv2

For de unge

Hvis du netop er blevet indskrevet i Social Team Midt er du med garanti også blevet præsenteret for ham eller hende, der skal være din nye kontaktperson.

At blive indskrevet i Social Team Midt kan i starten føles uvant; der er nye mennesker, man skal lære at kende og du har sikkert en masse spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Det kan vi godt forstå; vi har haft mange unge, der har ringet med vidt forskellige spørgsmål og været spændte på, hvordan en kontaktperson har kunne støtte og hjælpe dem, i de udfordringer de nu engang stod overfor.

Som ung i Social Team Midt har du muligheden for at præge dit eget forløb sammen med din kontaktperson. Dette kan være i forhold til hvordan du ønsker, at i skal arbejde sammen om dine mål, hvad i skal bruge tiden sammen til og hvilke ting, der især er vigtige for dig, når i er sammen.

Dét, der især er vigtigt for os er, at vi passer godt på hinanden. I Social Team Midt møder vi altid vores unge med et smil og ser det som vigtigt, at vi har det godt sammen. 

At have en kontaktperson inkluderer et samarbejde, hvor man har lyst til at mødes og arbejde sammen, f.eks. om at lære nyt, udvikle sig, få arbejdet på de mål man sætter sig for og at få løst eventuelt praktiske opgaver. Det er derfor vigtigt at man føler sig tryg ved hinanden og er med til at tage ansvar for, at lære hinanden godt at kende.

Fast kontaktperson

Tekst kommer snart

Passer på hinanden

Tekst kommer snart

Samarbejde

Tekst kommer snart

Tryghed

Tekst kommer snart

Fællesaktiviteter

At arbejde med mennesker kræver forståelse. Således er et vigtigt led i vores arbejde med unge en mentaliseringsbaseret tilgang, hvor vi har fokus på de intentioner og bevægegrunde, der ligger bag de unges adfærd, samtidig med at vi har fokus på de unges egen forståelse af sig selv og andre. Det kan være svært at forstå andre, og hvorfor de gør, som de gør, hvis man ikke kan sætte sig ind i, hvad intentionerne bag er; altså hvad de mon tænker. At evne mentalisering er således berigende; det fordre evne til selvregulering, sociale kompetencer, empatisk forståelse og personlig udvikling.

Sammen er mennesker med til at præge, påvirke og danne hinanden og til, at understøtte hinandens udvikling på nogle ganske særlige måder. Vitaliseringspsykologien beskæftiger sig med netop disse måder og menneskets grundlæggende behov for at blive set og anerkendt af vores omgivelser, opleve at høre til blandt andre, blive udfordret på det vi kan og at opleve generel mening i tilværelsen.

Andre unge fortæller

“I et lille års tid, har jeg været tilknyttet til Social Team Midt, og har hele tiden været utrolig taknemlig og glad for den kæmpe hjælp som jeg møder i min hverdag.

Min egen familie bor langt væk, og her har Social Team Midt været fantastiske til, at leve op til de forældre roller som jeg mangler i min hverdag. Samt oplever jeg at vi igennem hele processen har arbejdet ud fra mine behov og ønsker.

Efter lang tid med anbringelser, har jeg mødt mange fagfolk, og sjældent har jeg mødt fagfolk som har hele deres hjerte med i deres arbejde, men fra første gang jeg mødte Social Team Midt, var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde fået tilknyttet nogle som havde hele deres hjerte med, og som ønsker hvert et ungt menneske det bedste.

Hos Social Team Midt møder man tolerance og forståelse. Vi alle går og drømmer om nogle forskellige ting i livet, og her har jeg også mødt en kæmpe opbakning. F.eks. hjalp de mig med at finde en lejlighed, 3 måneder efter jeg var blevet tilknyttet, fordi det var en af mine største drømme. For mig har det altid været en udfordring at gå i skole, her har Social Team Midt støttet mig, været der på de dårlige dage, og deltog også da jeg fik huen på i sommers.

Hvis du i din hverdag mangler nogen der kan give dig et kæmpe skub i den rigtige retning, nogen der lytter, forstår og kæmper kampene med dig, støtter dig igennem livet og giver dig alt den omsorg du har brug for, samt nogen der vil gøre alt for at du får det bedste i verden, så ville jeg til en hver tid vælge Social Team Midt.”

Amalie, 18 år

Kontakt os i dag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Top